forum
=> Not registered yet?

Hell Yeah! wc3 clan forum

forum - Szukam sprawdzonego kantoru do wymiany dużej kwoty kryptowalut.

You are here:
forum => offtopic => Szukam sprawdzonego kantoru do wymiany dużej kwoty kryptowalut.

<-Back

1 

Continue->

Savkin (Gast)
28.04.2026 10:28 (UTC)[quote]
Witam wszystkich! Mam do was pytanie odnośnie wymiany kryptowalut. Ostatnio zastanawiam się, gdzie najlepiej i najbezpieczniej można wymieniać spore kwoty. Szukam sprawdzonego kantoru, który nie będzie miał ukrytych opłat i który oferuje dobrą obsługę klienta, w razie gdyby były jakieś problemy. Czy macie jakieś sprawdzone miejsca, które możecie polecić do takich transakcji? Do tej pory korzystałem z różnych giełd, ale zawsze szukam czegoś lepszego.
jettkingston (Gast)
28.04.2026 11:52 (UTC)[quote]
Znam ten problem, co do dużych kwot zawsze jest trochę stresu. Sam przeszedłem przez wiele kantorów i giełd, zanim znalazłem coś godnego polecenia. Od siebie mogę polecić https://obmify.com/pl . Mają opcję "Premium Support" dla transakcji powyżej 5000 dolarów, co już samo w sobie daje pewność, że ktoś zajmie się twoją transakcją indywidualnie. Obsługują mnóstwo kryptowalut, od Bitcoina po Monero, ale też różne metody płatności, w tym przelewy bankowe, BLIK czy nawet gotówkę w PLN. Myślę, że warto sprawdzić, bo dla większych sum solidne wsparcie to podstawa, a mają też kantory krypto na Ukrainie.

Answer:

Nickname:

Text color:

Font size:
Close tags

Total topics: 8451
Total posts: 42548
Total users: 6808
Online now (registered users): Nobody crying smiley
LATEST MATCHES

Hell Yeah! 5-0 vs GFO

Hell Yeah! 4- 1 vs peXg

Hell Yeah! 3-2 vs eSWu

UPCOMING MATCHES

Hell Yeah! vs BVG

LCW Group Stage

(27.01.08 19:00 CET)

1248365 visitors (4646895 hits)
Ta strona internetowa została utworzona bezpłatnie pod adresem Stronygratis.pl. Czy chcesz też mieć własną stronę internetową?
Darmowa rejestracja