Czasami mam wrażenie, że ludzie szukają przy slotach online jakiejś tajnej strategii, która nagle pozwoli im przewidzieć wynik. Moim zdaniem szkoda na to czasu, bo przecież właśnie losowość jest częścią tego typu gier. Dlatego kiedy testuję nowy automat, nie próbuję doszukiwać się magicznych schematów. Bardziej interesuje mnie to, czy sama gra jest wygodna, czytelna i zwyczajnie przyjemna w odbiorze. Niedawno sprawdzałem Tower Rush Slot i tutaj pierwsze wrażenie było całkiem pozytywne. Jeżeli ktoś jest ciekawy, gdzie można zobaczyć ten konkretny automat, podaję adres:
Tower Rush . Sam najpierw zrobiłem kilka spokojnych prób, żeby zobaczyć, jak wygląda rozgrywka, zamiast od razu podejmować jakieś większe decyzje. To chyba najlepsze podejście przy tego typu grach. Nie warto sugerować się tekstami w stylu „ten slot na pewno płaci”, bo nikt uczciwie nie może zagwarantować konkretnego wyniku pojedynczej sesji. Tower Rush spodobał mi się natomiast jako prosty slot online, który można szybko sprawdzić i samemu ocenić. Nie potrzebuję, żeby każda gra miała ogromną fabułę czy dziesiątki funkcji. Czasem wystarczy ciekawa mechanika i przyjemna oprawa. Jeśli ktoś lubi automaty online, może rzucić okiem i zdecydować samodzielnie. Ja osobiście zawsze polecam traktować takie gry wyłącznie jako rozrywkę, ustalić wcześniej budżet i nie próbować gonić strat. Wtedy przynajmniej wiadomo, gdzie kończy się zabawa, a zaczyna niepotrzebne ryzyko.