|
|
 |
=> Not registered yet?
Hell Yeah! wc3 clan forum
forum - Azərbaycandan şəxsi hesaba rəsmi tətbiqlə
gwofikp345k (Gast)
| | Mən keçən həftə sonu dostlarla evdə oturub e-idman turnirinin böyük finalını izləyirdim və tam qızğın anlarda elə bir canlı əmsal açıldı ki, yerimdə dura bilmədim. Tələsik telefonun brauzerini açıb hesaba girməyə çalışdım, amma səhifə dondusa da açılmadı, internet ləngidiyi üçün həmin dəqiqələrdə vaxt itirdim və əla bir uduş şansını boçka elədim. Yoldaşlar dedilər ki, brauzerdə linq axtarmaqla vaxtını zay eləmə, rəsmi mobil tətbiqi telefona yaz, tək toxunuşla həm futbola, həm də canlı slotlara kəsintisiz daxil ol. Məndə Xiaomi-dir, APK faylını endirmək istəyəndə telefon kənar mənbə xəbərdarlığı çıxardı, bir az tərəddüd elədim ki, cihaza virus düşməz. Bu platformaya hər dəfə maneəsiz və sürətli daxil olmağın ən rahat yolu hansıdır?. | | | | Sdgf2gf (Gast)
| | Sənin o brauzerdə yaşadığın dondurma məsələsi keçən mövsüm mənim də neçə gəlirli kuponumu batırıb, xüsusən də canlı oyunun ən kritik anında insanı həqiqətən əsəbdən çilədən çıxarır. Android smartfonlarda peyda olan o kənar mənbə bildirişindən hiç narahat olmağa dəyməz, çünki Google Play öz daxili siyasətinə görə bu tipli mərc proqramlarını birbaşa rəsmi kataloqa yerləşdirmir. Sadəcə parametrlər bölməsinə keçib naməlum mənbələrdən quraşdırmaya icazə verirsən və rəsmi faylı endirirsən, cihaza heç bir xələl gəlmir. Şəxsən tətbiqə keçəndən sonra rahatlaşdım, çünki eyni profil daxilində həm futbol, basketbol, tennis mərclərini edə bilirsən, həm də canlı kazino oyunlarına və slotlara bir kliklə keçirsən. Ən böyük üstünlüyü odur ki, tətbiq avtomatik işlək keçidlərə bağlanır və səni hər dəfə yeni adres axtarmaq əziyyətindən qurtarır. Mən özüm də platformaya sürətli şəkildə 1xbet in edib hesabı idarə etmək üçün addım-addım quraşdırma təlimatlarını izlədim və tətbiqi telefonuma otuzdurdum, ondan sonra hər şey çox rahat həll olundu. Sənə də məsləhətim odur ki, tətbiqi yazan kimi parametrlərdən Face ID və ya barmaq izini aktivləşdirəsən, beləliklə həm hesabın tam təhlükəsiz qalar, həm də parolu hər dəfə yazmadan saniyələr içində oyuna başlayarsan. |
Answer:
Total topics: 8508 Total posts: 42852 Total users: 6817 Online now (registered users): Nobody  |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Hell Yeah! vs BVG  LCW Group Stage (27.01.08 19:00 CET)
|
|
|
 |
|
| |
|
|